99Bitcoins - How to Buy Bitcoin in 2020 Mine Bitcoin ...

Recap of Binance English Kava AMA (May 2020)

This AMA was conducted within the Binance English Telegram channel prior to Kava's June 10th launch of its DeFi Lending Platform.

Q1:

Can you give us a little history of KAVA?

Q2:

Could you please tell me what KAVA cryptocurrency is? What problem does it solve?

  • Answer - KAVA is the staking, governance, and reserve asset of the Kava DeFi platform. KAVA is required by node operators to secure transactions on the blockchain. Additionally, when lending fees are paid, they are converted to Kava and burned reducing the overall supply of KAVA tokens. As more users use the Kava lending platform, KAVA should become more scarce overtime.

Q3:

What is the advantage of keeping the KAVA token for a long and short term?

  • Answer - In the short term, if you stake KAVA you can earn additional block rewards every day, block by block. This provides a nice steady return on the Kava usually in the range of 3-20% depending on the number of people staking.
  • We will be opening the gates of DeFi to many top tier assets such as BNB, XRP, ATOM, and BTC which have never been able to use lending, stablecoins, or other DeFi Services. If you are a KAVA hodler you can benefit from owning and having a stake in the network as we grow because as the network grows, Kava is burned and it becomes more scarce as a resource.

Q4:

Chainlink is KAVA’s partner, can you explain more about this partnership?

  • Answer - Yes, this is not the usual chainlink partnership where a blockchain consumes data from Chainlink’s oracle solution.
  • No oracle solution adequate for DeFi applications on Cosmos was available. For this reason, Kava has teamed up with Chainlink to bring its data and reliable oracle solution to the Cosmos ecosystem. Chainlink nodes now will be able to securely publish data directly on the Kava blockchain where it can be used or easily transported to other Cosmos-based blockchains and applications. Chainlink oracles on Kava utilize all the industry-leading technologies of Chainlink, while enabling more frequent price updates and improving the reach and distribution of where that data can be used.
  • Since Kava’s blockchain is built using Tendermint, Tendermint-based blockchains within the Cosmos ecosystem (Binance, Terra, OKChain, Cosmos Hub, Agoric, Aragon, and others) will now be able to retrieve market data such as cryptocurrency, FX, and commodity prices. For DEX’s like Binance this will enable them to create futures, options, and other derivative products they were not able to do so before.
  • TLDR: Kava + Chainlink Data creates the ideal hub for all blockchains and applications to get their DeFi services and Data, and as result makes Kava a natural hub for the growing Cosmos ecosystem.

Q5:

What is the KAVA CDP product? Do you have any exciting things down the pipeline that you can share?

  • Answer - First, let me clarify that CDP simply means “collateralized-debt-position” similar to CDOs that exist in the traditional finance world. What it means is a loan using collateral to back the loan.
  • Kava’s lending platform offers collateralized loans to users who have crypto. Getting a loan with Kava’s platform is great if you don’t want to sell your crypto position, but need short term cash for payments or if you want to use the loan to get a levered / margin position without going through KYC.
  • As for news! Kava’s lending platform is scheduled to officially launch on the mainnet June 10th.
  • At this time, DeFi will be made available to BNB for the first time ever. Also at this time, the Kava DeFi platform will be awarding the first users that have BNB extremely high rewards for being early adopters.
  • Each week, 74,000 KAVA will be given out to all the users who have taken out loans on Kava. Yes, you get free KAVA, for taking out a loan using BNB!
  • If you want to participate, you can learn more about how to do it here!
  • Medium

Q6:

Why should BNB users use KAVA’s lending platform and take out USDX? And how to mint USDX with BNB on KAVA CDP?

  • Answer - Free- maybe let's call it rewards for being good users 😉
  • The rewards are platform growth incentives so that we can grow the platform quickly.
  • Well at launch, definitely the KAVA rewards are a huge reason for BNB users to use it.
  • As for the product long-term, the major use case for our lending platform is to get a levered position without needing an exchange or to go through KYC.
  • How it works is that a BNB holder can deposit their BNB and take out USDX loans - this capital they will take and buy more BNB with it. Most people will use the loan this way to get 2-3x the original BNB amount. If the price goes up on BNB, they win 2-3x the gains!
  • Of course if the price goes down and they cannot repay their loan, the BNB collateral might get liquidated, so be careful, it works just like a margin trading account.

Q7:

Brian do you have any more information or links for our community about this?

Q8:

KAVA was initially planned to launch on Ripple network but later switched to Cosmos Tendermint Core. [email protected] is that something you see in Tendermint Core that is not available anywhere?

  • Answer - For clarification, Kava was never planned to be on Ripple. However, Ripple is a Kava investor, shareholder, and partner.
  • We selected the Cosmos-SDK featuring the Tendermint BFT consensus because during our past work with Ripple, MakerDao, ETH, and other layer 2 work we learned the value of “finality” of blockchains. For example, on ETH, the finality of blocks do not happen right away. You need to reach 15+ blocks to be confirmed on Ethereum to really know a transaction has passed. This results in really slow user experiences that aren’t acceptable in finance or any application really.
  • Tendermint solves this because it makes every transaction final and occur in seconds.
  • Additionally, we chose the Cosmos-SDK as the framework to build our stand alone blockchain, Kava because it allowed us to create our own security model and design which enables Kava as a DeFi platform responsible for millions of dollars of collateral to be very secure in a way we could net get if we built it on any other network.

Q9:

KAVA does cross-chain support. Compared to other DeFi platforms, KAVA offer collateralized loans and stable coins to users too. How will volatility be managed there with so many different collateral systems in CDP?

  • Answer - Volatility is an important consideration and accurate and timely price reference data is needed to make sure the system works.
  • All the collateral positions rely on price feeds from oracles to determine if they are safe or need to be liquidated. Kava has created a novel partnership with Chainlink, where Chainlink oracles that normally run on Ethereum, operate nodes directly on Kava where they can post prices. This Kava to avoid network congestion, high gas fees, and other less desirable issues found on Ethereum, while enabling the oracles with Kava’s fast blocktimes and finality so they can actually deliver price updates 10-20x more frequently than is possible elsewhere. This makes Kava’s price feed data very reliable.
  • In times of volatility, if liquidations occur, the Kava platform automatically auctions collateral off for USDX on the market and burns the USDX. This mechanism keeps the system balanced and USDX algorithmically stable and always fully collateralized by real assets.
  • And it does this transparently, unlike the real world CDOs which caused the world issues in 2008 due to the lack of transparency in their assets and risk.

Q10:

Recently, Binance has released a white paper on BSC, a Binance smart chain. So, what can I get by staking through Binance Coin BNB?

  • Answer - Yay for smart contracts!
  • What can we get by staking bnb?
  • Staking BNB on Kava, or depositing it in a CDP and creating USDX from it earns users KAVA in rewards everyweek. A lot of rewards. In addition, you get USDX to hold which also pays out a savings rate each block that is much better than say what USD in a checking account could do.

Q11:

Various platforms are in Ethereum. So why is Kava not at Ethereum?

  • Answer - I could speak about this for ages, but there is a reason for Ethereum being the home to many hacks and bugs.
  • Kava is not on ethereum because we couldn’t build our system there. The main reasons. as I have mentioned are:
  • (1) Ethereum has congestion, oracle issues, high fees, and slow block times.
  • (2) Ethereum’s open smart contracting system can do anything. This is great for building crypto kitties, but horrible for financial software as it makes all code have infinite attack vectors that hackers can use which are impossible to test for. We built our own chain so we could scope the code and limit what attack vectors are possible.
  • (3) Building in solidity, the language of Ethereum, is horrible. The development environment is bad, testnets don’t work, and many other things are painful. Kava is primarily built in GO which is far superior for financial applications in most respects.
  • (4) The future is Cosmos. Binance, Okchain, terra, Cosmos Hub(ATOM), and Kava all are created using the Cosmos-SDK framework. I believe this is the future and the blockchain developers are moving to this in mass. Over 110 projects now are building with the Cosmos-SDK.

Q12:

What are ways by which Kava project generates profit/revenue to maintain project. What is your revenue model?

  • Answer - Kava is a for-profit financial DAO with over 80 different businesses staking Kava and voting on its evolution. They want to see Kava succeed so they vote to fund operations and developments that drive user growth in Kava. Due to fees paid in Kava and the burning mechanism, as the system grows in users, the Kava supply decreases making those that hold Kava win due to scarcity.

Q13:

Lending/Borrowing has been introduced by Binance. How can this affect the Kava since people can directly borrow BUSD from Binance with BNB used as collateral than going to Kava?

  • Answer - Kava will be featured on Binance as well. The main benefit of Kava is that there is no counterparty. The capital is minted on demand not sourced from somewhere. Binance and other centralized parties on the otherhand need to find capital to provide loans, creating a cost of capital. Kava is much more efficient at providing capital and avoids a lot of regulator issues.
  • I'll add I think BUSD in the future might be usable for collateral to Kava's loans as well. It would be cool 🙂

Q14:

What's your opinions on Future of DeFi & DApps? Do you think that DeFi is the future of current Financial world? Also, How do you see the future of KAVA?

  • Answer - I believe Centralized Finance and the existing infrastructure has a place. It has a lot of issues that cause things like the 2008 crisis and the current insolvency issues that are happening across the world due to trust-based debt with no actual backers other than the people which end up bailing out banks and other financial institutions that have made poor decisions.
  • DeFi's future is bright because it solves this fundamental issue. It removes trust and adds transparency. Kava is right at the foundation for all of DeFi as things grow and mature.

Q15:

Recently, we have seen some big hacks in DeFi platforms. How will KAVA deal with these bad actors of crypto and what security measures have been taken by KAVA for the safety of users' funds?"

  • Answer - Unlike a lot of DeFi startups, we take things seriously. We don't ""move fast and break things"" as Mark Zuckerberg would say.
  • We do a thorough analysis before suggesting to deploy code. Our internal team works very hard to run tests and simulations, once it passes internally, we give it to 3rd party auditors who try and game it and break the code. If it passes there, we give the code to the community to review and vote into the mainnet. In this way, I’d estimate about 100+ people review our code and test it before it goes live and consumers can touch it. I don't know many other project teams that due things with such diligence.

Q16:

Binance for KAVA is a very valuable partner in terms of increasing the number of users, but what is KAVA ready to give equivalent to Binance users? What applications will be integrated into Binance to expand the ecosystem?

  • Answer - Kava gives the BNB users loans. It gives the DEX a stablecoin and the ability to offer margin products. Kava’s connection to binance chain and chainlink data also enables Binance DEX to offer trustless derivatives like options and futures products going forward.

Q17:

Cosmos has limitations on working with PoW coins. How do you technically solve the problem of implementing DeFi products for bitcoin?

  • Answer - Cosmos is great for hard-to-work-with blockchains like BTC. It's flexible in how you can construct bridges. For example, the validator set can have a multisig private key split up into pieces in order to create a trustless escrow and control of assets on other blockchains. In this way, we can create peg zones with Cosmos for the best assets in the world. Once a zone is established, it can be used on Kava and other Cosmos chains.

Q18:

USDX is currently a little-known stable coin. Do you plan to add it to the top exchanges with good liquidity, including Binance?

  • Answer - USDX will be growing quickly. We have a plan to have it listed and get liquidity across several known exchanges shortly after launch.

Q19:

There are several options for using USDX on the KAVA platform, one of which is Margin Trading / Leverage. Is this a selection function or a compulsory function? Wondering since there are some investors who don`t like margin. What is the level of leverage and how does a CDP auction work?

  • Answer - Using Kava for Margin trading is 100% optional. You can choose how you want to use the margin loan. You don’t have to spend the USDX unless you want to. It could be used for everyday payments as well in the case you simply don’t want to sell your underlying collateral. If you don’t want the risk, do small loans with lots of collateral.

Q20:

Will your team have a plan to implement the DAO module on your platform, as it provides autonomy, decentralization and transparency?

  • Answer - DAO - Kava is a for-profit DAO and it’s fully functional already. We have on-chain governance and have underwent several votes and evolutions you can look at. You actually can see some current voting processes taking place here: https://kava.mintscan.io/proposals
  • We recently implemented a cool feature called committees, which enables the DAO to elect a small group of experts to make decisions without needing a vote of the whole user base. This enables the experts to have control over a small portion of the protocol - such as monitoring the debt limit, fees, etc and enables Kava to operate faster and be more adaptable in volatile market conditions.

Q21:

How can we address the possible overloads and security threats caused by increased users in the DeFi scene?

  • Answer - Yes, this is a huge issue for Ethereum, MakerDAO and everyone in the space. I don’t see a bright future for DeFi on Etheruem unfortunately. You can’t have a blockchain do everything well. Tether alone congests most of Ethereum and makes oracle price feeds lag the market. This can cause liquidations that should not happen and real people will lose real funds. It’s a huge issue.
  • The hope is for a dedicated system like Kava to provide a better backbone for DeFi applications going forward.
  • I should point out that Kava is not just a MakerDao for Cosmos or a CDP for Bitcoin. Kava is designed to be a foundational layer for DeFi services that every new blockchain and application will need.
  • Every blockchain will need DeFi services like lending, stablecoins, and data and they need it to be very secure. Kava does all this with its cross-chain lending plarform, USDX stablecoin, and Chainlink data in an incredibly secure, but accessible manner.
  • In this way, Kava aims to connect and serve all the major cryptocurrency communities and build it’s place at the center, where every developer can get what they need to build financial applications of the future."

Q22:

What distinguishes Kava from your existing competitors like Syntetix?

  • Answer - Synthetix isn't really a competitor, but it is an interesting project in terms of mechanism design. We share a lot of common investors and have similar token economic ideas with them. The only blockchain project that could be is MakerDAO, but they can only work with ETH assets due to their design. We are focused on the major cap assets - BTC, BNB, XRP, ATOM and others have a much larger market than ETH to address. BTC is 10x the size alone. Currently no one serves them with DeFi. We’re going after this opportunity and believe it to be a huge one.

Q23:

Why is the KAVA coin not used for Mint, why am I asking that because I see it can also make the value of KAVA coins grow naturally?

  • Answer - Why is Kava not used as a collateral? Well, it could be I suppose. The community might vote for this in the near future if they want us to be like synthetix. It makes the Kava token more valuable and it will incentivize much more locked-up Kava reducing overall circulating supply which is fairly favorable. The main reason we have not done this yet is that we(Kava and its community) are still weighing the risks of doing this given that Kava also functions as a reserve asset. I think it's likely Kava gets added as collateral at some point, but it will likely have a high debt-collateral ratio to address the issues similar to Synthetix which is 750%.

Q24:

How do you prevent in a manipulated KAVA Mint just to take advantage of a token prize when minting?

  • Answer - Minting rewards and manipulation. We’ve thought of this. Each week, the blockchain counts all the blocks, counts how many people had a loan in that period, then takes the average loan amount over time to calculate the rewards. If you open and close a loan - you will get very little rewards. You only get a large reward if you keep the loan open the full period.

Q25:

Who are your oracle providers? Are you also an oracle provider?

  • Answer - Kava may run 1 oracle in the future, but we will always have many and be the minority. Most chainlink oracle node operators are large players in the space that run staking infrastructure companies like cosmostation, chainlayer, chorus one, figment networks, etc. Binance will also be one of our oracles.

Q26:

If we look at all the different types of DeFi products _(decentralized exchanges, stablecoins, atomic swaps, insurance products, loan platforms, trade financing platforms, custody platforms, and crowdfunding platforms) currently covering important areas of traditional finance...where does Kava fit in?

  • Answer - To make any interesting financial product work you need capital, a stable store of value, and price data. These are really hard to get on current blockchain environments. Kava provides all of these.

Q27:

Many people describe Kava as similar to Maker (MKR). How is Kava different? Why do you think Kava has more potential?

  • Answer - MakerDAO is a smart contract with a singular purpose, to serve ETH. It sadly inherited the problems of ethereum. Kava is designed from the ground up for security and interoperability. We are targeting bigger and better assets and have more capabilities to serve them with what their developers and ecosystem need.

Q28:

What is the uniqueness of KAVA project that cannot be found in other project that´s been released so far ?

  • Answer - Well in June 10th, we will be the first ever blockchain project to bring DeFi to another blockchain in a real way. BNB users will have loans, stablecoins, and much more.

Q29:

The gas fee is an issue for blockchain besides scalability. Does your Kava provide a solution for gas?

  • Answer - gas fees are very low on Kava, only high enough to prevent spam. We dont need high fees for TX because validators are paid in block rewards. Additionally, we dont have competing transactions from crypto-kitties or other non-financial applications. This leaves all of Kava's throughput 100% dedicated to scaling financial transactions.

Q30:

Kava project works on DeFi (Decentralized Finance) But what’s the benefits of Decentralized Financial system? What are the possibilities of DeFi over Centralized Finance system?

  • Answer - Open access, no need for trust, and no censorship by singular governments or parties. Kava is accessible anywhere in the world, by anyone.

Q31:

Data supplied by oracles are false at times, how do you prevent this? How reliable are data received by KAVA?

  • Answer - This is why using premium / credentialed APIs is important for oracles. These data sources tend to be more accurate and better managed. Wrong prices can happen - for liquidation systems like Kava, we factor this into our design by using an average of data overtime form all oracles as part of the calculation.

Q32:

Can anyone become a KAVA validator, or is it just an invitation from the project itself? What are the requirements for becoming a KAVA verifier?

  • Answer - Anyone can become a validator, but you will need to stake or have enough stake delegated to you from others to be in the top 100 validators to earn block rewards.

Q33:

DEFI PULSE said that a total of 902M is currently locked. According to you, how will this number change in the next few years, and how will KAVA position itself as the top player in this market segment?

  • Answer - DeFi will only grow through 2020. And likely grow massively.
  • All projects on DeFi pulse are ""ethereum"" based. Kava is going to shake the blockchain world in the next few weeks by being the first ""multi-chain"" project on DeFi pulse and by my estimations we should quickly surpass a lot of the projects on that list.

Q34:

I am an testnet minter and the process seem Simplified, now I want to know if minting of USDX will continue when you launch Mainnet and do you have plans to build your own KAVA WALLET for easy minting on your mainnet

  • Answer - Simple blockchain experience?! high praise! Yes the process will be the same. Kava will not provide interfaces or wallets. Kava Labs builds software for the blockchain, our community members like Cosmostation, Frontier, Trust Wallet build support for people to interact with it.

Q35:

What business plans does Kava have with Seoul (South Korea) after partnering with Cosmostation? Do you plan to expand your products beyond Asia? Have you thought about harnessing the potential of South America?

  • Answer - South Korea is a perfect market for Kava's DeFi. Regulations prohibit fiat-backed stablecoins and margin trading. Kava's platform uses crypto-backed stabvlecoins and can enable users to get loans to margin trade. I am looking forward to further developing the Korean market for Kava, working with close partners like Cosmostation and showing the world real use cases of DeFi.

Q36:

Thank you for taking the time to conduct this AMA. Do you have any parting words, and where can the people go to keep up with all of the new happenings regarding Kava Labs?

  • Answer - Thanks for all the awesome questions! Amazingly thoughtful!
  • I've been promising the world cross-chain DeFi since June of last year. The IEO and mainnet went live Nov 2019. It's been a year of hard work - but an industry first is coming on June 10th. I'm excited. I hope you guys are.
  • Thanks for having me, I hope you become a USDX minter and get KAVA rewards. And last but not least, I love Binance - it's Kava's first home and I'm really happy to open up DeFi to BNB first.
  • To keep up to date w/ all things Kava: Website - Telegram - Telegram for Kava Trading Chat - Twitter - Medium
submitted by Kava_Mod to KavaUSDX [link] [comments]

Counos DEX From A User's Eye

Counos DEX From A User's Eye

Counos Platform
Trade cleaves the consumer from a wholesale purchase or acquires. It explains what kind of sale it is. Its services and products are assumed to be sold. Not even sold, they are marketed only to white-collar Interior Designers, Decorators, and Architects. But being in a market you are always looking for some specified save trading and marketing because no one wants to lose. How would you do save marketing? Have you heard the term decentralized exchange? Have you heard the term counos? Counos DEX matter? Let’s begin with the counos introduction to meet the need of DEX Counos As A Blockchain Platform: Counos is a blockchain platform, which means there is a system in which documentation of negotiation made in bitcoin or another cryptocurrency is conserved covering some computers that are linked in a peer-to-peer network and that is very much indistinguishable to bitcoin. It allows decentralized transactions between the junctions of the network. Practically everyone in the blockchain space concurs that decentralized exchanges are the ensuing of cryptocurrency trading. That’s because, in today’s industry, the trading digital advantage is neither secure nor uncomplicated.

https://preview.redd.it/qvgribuycl441.jpg?width=600&format=pjpg&auto=webp&s=ffb18fd708d764afb0287f9cc08b6cf101011c10

Tradings and Trafficking With Centralized Exchange:

To start trading, you must first buy virtue with fiat currency (USD, EUR, GBP, AUD, etc.) between fiat gateway ministration, which often charges soaring fees and proffer appalling exchange rates. Only a few paramount digital currencies are accessible. Once you’ve made acquire, you no prolonged have control of your own funds— the swap or exchange does.
This system forces centralized exchanges to be accountable for holding and sheltered all users’ funds. As a result, exchanges must control a few centralized wallets that dominance big amounts of wealth. By using this service, everyone alone can have his own exchange network.
A cold wallet that reportedly is the possession of to Binance, for example, holds over 169,000 BTC, more than $1.3 billion worth of Bitcoin at the time of writing. And this is just a solitary cold pochette of one exchange. This engrossment of wealth makes exchanges the consummate quarry for bad actors. Hackers have stolen billions of dollars’ worth of digital forte over the last few years, underscoring a mammoth security hiccup for the entire industry.
The tincture is decentralization. If all trafficking is fully peer-to-peer means only two users are involved, as on a decentralized exchange, then the negotiator will no longer require to clench and control users’ funds. It manufactures the industry far more firm. It also assists acquisition by greatly clarify the trading process.

DEX and Solution for Your Problems:

There is roughly one hundred decentralized exchange concordat in maturing or accessible for live trading. However, there are numerous projects calling themselves a decentralized exchange that is not literally decentralized.
With a decentralized exchange (DEX), your endowments are always in your guardianship, thus abolishing the security proceeding that infestation centralized exchanges. This means your funds are in your manage and endure much safer. Real decentralized exchanges must also be without permission because, if a DEX requires users to acquire sanction, then there must some centralized entity controlling it.
Users never need to down payment or withdraw funds to trade on a true DEX. On top of that, DEXs supply better privacy, transparency, and censorship-resistance, and permit unlimited trading pairs using technologies like atomic reciprocate. With atomic reciprocate technology, traders can make cross-chain exchanges between any two listed forte.

Counos DEX:

A decentralized exchange is a kind of cryptocurrency exchange that drudgery in a decentralized manner, which expresses that there is no central authority elaborated in it. In a decentralized exchange, users will be able to trade cryptocurrencies in a way in which users are just involved.
Now you are thinking what is special about a counos decentralized exchange, or a DEX is that users do not need to convey their virtue to the exchange platform, and thus their virtue is much less endangered and risk Contra theft from the hewing of the exchange platform.
Counos Decentralized exchanges also avert counterfeit or manipulation of prices. Counos DEX has minimum chances of loss because of its user to user interaction manner, no third person is involved so you might feel safe and secure.
Recently, the crypto clique has inclined or disposed toward counos decentralized exchanges, and hence, there are many cryptocurrency decentralized exchanges that are accessible in the crypto market.
Counos Decentralized Exchange (Counos DEX), permits you to acquaintance with a non-identical decentralized exchange in a particular manner where just users are interconnected and safe. Counos DEX utilizes Multisig wallet technology to give high security in the way of exchanging the crypto redeeming feature.
But what makes Counos DEX surely stand out from other decentralized cryptocurrency exchanges is this unique characteristic of Counos DEX in which all exchanges take place on the organizational structures of Counos Escrow. When it comes to upheaval, technology, and security, Counos Escrow is one of the top-class online escrow assistance all over the globe.
https://dex.counos.world/
submitted by Counosplatform to u/Counosplatform [link] [comments]

Binance Futures How To Trade Crypto From Coinbase To Binance. Robinhood Exchange And More Complete over of Binance Api cryptocurrency exchange How to use Binance to trade crypto: market, limit, and stop-limit orders (Beginner's Guide) BITCOIN DUMP... HODL or SELL? How to use a Cryptocurrency Exchange - Binance Basic Interface Leaving Your Crypto On Exchanges? Then Watch This! HOW to Place a Position, Put a Stoploss, and Close a Position in Binance EARN CRYPTO! PASSIVE INCOME Binance, MakerDAO & Crypto.com Review Your first Binance walkthrough to start buying some cryptocurrency

The decentralized exchange (dex) built on Ethereum, Uniswap has accumulated a whopping $2 billion in total value locked (TVL) this week. Tuesday’s data shows out of all the dece These keys are what makes Bitcoin the safest and most widely used cryptocurrency. To understand private keys and public keys, let us look at an example. Consider a mailbox where you receive your physical mail. It has a unique and specific number (an address). If someone has to deliver you a letter, he/she must know your house/flat number to ... At the end of this article we provide an example of restoring an Electrum bitcoin wallet using a seed phrase. Tip #4. Some wallet software require the seed phrase to be 12 words long, while others require it to be 24 words long. You will need to use a wallet software that supports using a seed phrase that matches the length of your own. The safest bet is probably to use the same wallet ... For example, you can only send a transaction if at least 2 out of 3 key holders sign on it. Multisig is available only in a handful of Bitcoin wallets and is most useful for managing a joint account or adding extra security for an individual account. That’s multisig in a nutshell. For a more detailed explanation keep on reading, here’s what ... Again, we will cover this is more detail in Chapter five below, but its worth stating here as well that your Bitcoin "bank" or exchange accounts that do hold Bitcoin are NOT wallets. Coinbase app does not let you hold you own keys, therefore it is not a wallet. Binance is most popular exchange in 2019 and on 7th May 2019, Binance was hacked to lose about 7000 Bitcoin. This was worth about $40 million at the time of the hack. However, the team announced that they will cover all the lost funds from their funds and no user will be impacted from this hack. Binance P2P (Global) – Buy Bitcoin with local currency at ZERO fees. KYC is required. What are Peer-to-Peer Cryptocurrency Exchanges? P2P crypto exchanges simply remove the middlemen, the core strength of Bitcoin’s design. Allowing users to buy/sell directly with each other without any trusted third-party to help carrying out transactions. Generally, here’s how you can easily purchase ... “Binance is actively participating in the EOS ecosystem as well as fulfilling its block producer duties and committed to supporting the DeFi ecosystem,” said a Binance spokesperson. “As more DeFi projects continue to gain adoption in the cryptocurrency space, we are pleased to participate in the multisig of Equilibrium’s EOSDT stablecoin to support this step forward for the ecosystem ... Bitcoin Wallet Guide. Bitcoin wallets are programs that allow you to send and receive Bitcoin. However, in order to choose the best wallet for your needs there are a lot of factors to take into account. In this post I'll cover everything you need to know about wallets and also review the best Bitcoin wallets around. Read More Example: A trader bought one Bitcoin (1 BTC) at $6000 and the price drops to $5000 then the position should be closed in loss and wait for a further drop. The price of Bitcoin dropped from $5000 to $4000 then the trader should buy back one Bitcoin (1 BTC) at $4000. Now he has 1 BTC and $1,000. So the focus is on Bitcoin quantity. 11 Technical Trading Technical Traders focus on chart reading ...

[index] [17242] [18891] [1701] [14772] [18479] [434] [9316] [23933] [13181] [5400]

Binance Futures

In case you leave you cryptocurrencies on an exchange because you are for example a trader, leave it on an exchange with a good insurance fund. Otherwise, your crypto will be lost. In this video I ... Still, don't know how to trade and use Binance Futures? Well, no worries. I have created this tutorial to cover the way around Binance Futures. Don't forget to like, share and comment on this video. A few other things I cover are how to use Binance and go over a possible Coinbase replacement in Robinhood! If you have any questions on what was covered, then please leave some comments under the ... Binance Altcoins https: ... #Bitcoin #BTC #Crypto. Loading... Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Up next BITCOIN PRICE DUMP EXPLAINED! Is this the ... Learn how to use the Basic Interface on Binance in this tutorial video. Subscribe to keep up to date with more content from Binance and don’t forget to check our other videos at academy.binance ... Complete overview of Binance API cryptocurrency exchange I cover many topics including which market to be in and why. URL references include https://quantlab... Covers how to withdraw and deposit, how to adjust the chart view, and how to put in basic orders. Follow this referral link to create an account: https://www... Let me show you how I'm making between 5-10% p.a with with stable low risk cryptocurrencies. Earn passive income without the volatility of holding bitcoin or speculative cryptocurrencies. How to Short Bitcoin on Binance 125X Leverage ... How to Set a Stop Loss on Binance - Proper Way to Use Stop Limit Order (Live Ripple Example ) - Duration: 11:17. Satoshi Scope 90,554 views. 11:17 ... You'll need to already have some cryptocurrency in order to deposit at Binance, so I show how you can use your bitcoin on Coinbase for example, where you can buy Bitcoin, Ethereum, and Litecoin ...

#